Farmaceut/receptarie/ apotekare


Vi söker en utbildad receptarie/apotekare/farmaceut som vill arbeta med att bereda och iordningställa läkemedel i våra studier.

Vill du vara med i processen att bygga upp ett växande företag som siktar högt? Där ett av målen är att stärka den svenska infrastrukturen för Life Science?

Clinical Trial Consultants AB är ett Clinical Research Organisation (CRO) företag med huvudkontor och forskningskliniker belägna i Uppsala. Vi utför kliniska studier på uppdrag av både industrin och akademin och erbjuder ett komplett full-service paket med alla involverade tjänster och moment från start till slut på en klinisk studie. Våra kliniska studier genomförs främst på egna forskningskliniker men även i samarbete med externa kliniker. Studier i tidiga faser (0-IIa) är vår främsta specialisering.

Hos oss jobbar närmare 60 medarbetare varav drygt 20 arbetar kliniskt på våra två kliniker belägna på Akademiska Sjukhuset och Science Park i Uppsala. Tjänstgöring förekommer på båda klinikerna.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Beredning och iordningställande av läkemedel i våra kliniska studier.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är beredd att arbeta efter CTC’s värdeord Gemenskap, Respekt, Engagemang och Professionalitet. Du sätter värde i att leverera med optimal kvalitet inom överenskomna tidsramar och trivs med att jobba i team såväl som självständigt. Du arbetar gärna i flera projekt parallellt och har en god anpassningsförmåga. Några av de viktigaste egenskaperna är att du är noggran och kvalitetsmedveten.

Arbetstid

I huvudsak förmiddagar, vardag som helg, men kväll- och helgtjänstgöring kan förekomma efter överenskommelse.

Tillträdesdag enl. ök.

Deltid alt. timanställning

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens slut.

Låter det spännande eller har du frågor?

Kontakta verksamhetschef Charlotte Ersson, charlotte.ersson@ctc-ab.se, 076-868 16 61

Sök tjänsten här! Sista ansökningsdag 29:e februari.

Krav

  • Utbildad receptarie eller apotekare
  • Hög serviceanda
  • God samarbetsförmåga
  • God förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska, både i tal och i skrift
  • Vana att använda Microsoft Office-paketet

Meriterande

  • Tidigare erfarenhet av kliniska prövningar och/eller forskning