eCRF Manager


Som eCRF Manager kommer du vara en del av Biometrics-gruppen på CTC där även statistiker, statistikprogrammerare och farmakokinetiker jobbar.

Vill du vara med i processen att bygga upp ett växande företag som siktar högt? Där ett av målen är att stärka den svenska infrastrukturen för Life Science? Clinical Trial Consultants AB är ett Clinical Research Organisation (CRO)-företag med huvudkontor och forskningskliniker belägna i Uppsala. Vi utför kliniska studier på uppdrag av både industrin och akademin och erbjuder ett komplett full-servicepaket med alla involverade tjänster och moment från start till slut på en klinisk studie. Våra kliniska studier genomförs främst på egna forskningskliniker men även i samarbete med externa kliniker. Studier i tidiga faser (0-IIa) är vår främsta specialisering. 

Som eCRF Manager är du ytterst ansvarig att ta fram eCRF (webformulär för inmatning av kliniska data) till kliniska studier samt projektledning inom data management.

Som eCRF manager ansvarar du också för:

  • Granskning av studieprotokoll med avseende på eCRF och data management
  • Planering och framtagande av eCRF
  • Validering av eCFR
  • Ta fram relevant dokumentation inom data management

Vi söker dig som har det rätta GREPpet, d.v.s. lever upp till våra värdeord; Gemenskap, Respekt, Engagemang och Professionalitet. Du är kommunikativ och har lätt för att samarbeta och bygga relationer. Du sätter värde i att leverera med optimal kvalitet inom överenskomna tidsramar och trivs med att jobba i team såväl som självständigt. Du arbetar gärna i flera projekt parallellt och har en god anpassningsförmåga. Du är noggrann och strukturerad och har en positiv inställning till att lösa problem som kan uppstå på vägen. Du är inte rädd för att utmana dig själv och har ett inre driv.

Krav

  • Tala och skriva svenska obehindrat och ha god förståelse i det engelska språket
  • Ha god datakunskap och grundläggande kunskaper inom javascript-programmering

Tjänsten är placerad i Uppsala. Tillsvidare 100%

Meriterande

  • Utbildning inom datavetenskap eller motsvarande
  • Tidigare erfarenheter från kliniska prövningar
  • Kännedom om CDISC och rapportering av kliniska data

Vi ser fram mot att få din ansökan! Sista ansökningsdag 13 oktober.

Sök tjänsten här.