Join our CTC team


Vill du vara med i processen att bygga upp ett växande företag som siktar högt? Där ett av målen är att stärka den svenska infrastrukturen för Life Science?

Clinical Trial Consultants AB är ett företag inom Life Science med huvudkontor och forskningskliniker belägna i Uppsala. Vi utför kliniska studier på uppdrag av både industrin och akademin och erbjuder full service, vilket innebär att vi från start till slut på en klinisk studie erbjuder ett komplett paket med alla involverade tjänster och moment. Våra kliniska studier genomförs därmed på egna forskningskliniker men även i samarbete med externa kliniker. Studier i tidiga faser (0-IIa) är vår främsta specialisering.

Hos oss jobbar ca 70 medarbetare varav ca 30 arbetar kliniskt på våra två kliniker i Uppsala; på Akademiska sjukhuset samt i Science Park. Tjänstgöring förekommer på båda. Jobbar du operativt så är du placerad på vårt huvudkontor i Science Park.

Läkare

Vi behöver utöka vår läkargrupp med läkare på deltid/heltid/timmar. Som läkare hos oss på CTC jobbar du i team bestående av läkare, sjuksköterskor, projektledare med flera.

Continue reading “Läkare”

Clinical Research Associate

Vi söker en CRA med erfarenhet från främst fas II- och multicenterstudier som både kan monitorera på någon av våra egna kliniker men också har vana från att monitorera på externa kliniker.

Continue reading “Clinical Research Associate”

Gruppchef klinik

Vi söker en gruppchef till en av våra kliniker i Uppsala. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper och lämplighet. Du kommer bland annat att ha personalansvar och granska protokoll.

Continue reading “Gruppchef klinik”

Medical Writer

Vi söker dig med minst 3 års erfarenhet av medical writning, erfarenhet inom läkemedelsutveckling och kliniska studier samt har en utmärkt förmåga att uttrycka dig både skriftligt och muntligt på engelska. Läs mer och sök tjänsten här.

Timanställd sjuksköterska

Nu söker vi timanställd personal för arbete på våra kliniker i Uppsala. Vi har behov av extrapersonal som kan arbeta dag, kväll och natt. Arbetspassens längd varierar beroende på studie.

Continue reading “Timanställd sjuksköterska”

Generell intresseanmälan

Våra aktuella rekryteringar ser du under specifika annonser men om du vill anmäla ett generellt intresse för CTC som arbetsplats är du välkommen att skicka in din intresseanmälan här.

Continue reading “Generell intresseanmälan”